Monday, August 27, 2007

Faatje


Fatima Moreira de Melo [1978] is a senior player in the Dutch hockey-team. She has a Portuguese father. The Dutch team just lost the final of the European Championchip [2-0 for Germany]. Fatima is a great sportswoman and a georgeous looking chick. She is also pretty active business-wise and pr-wise; she must be a great role-model for many Dutch girls.

It is always good to see your hormones kicked into place by some good friend; "Henk Spaan heeft weinig op met hockeyster Fatima Moreira de Melo. In de laatste editie van het weekblad Panorama haalt hij uit naar het imago van de international; "Faatje is een aandachtsjunk met een obsessie voor naaktheid, een mediagroupie die een fout soort glamour verwart met geilheid", aldus de 48-jarige journalist.

"Dit tutje wordt aantrekkelijk gevonden door een verkeerd soort mannen [I like this quote]. Vandaar het misverstand van die zichtbaar floppende Rabo-campagne. Ik ben benieuwd hoe lang zij nog meegaat" schrijft hij in zijn rubriek Spaan-&-Sport. "Wie ik léuke hockeymeisjes vindt: Ellen Hoog, Sylvia Karres, Naomi van As en nog een paar van die paardenstaartjes aan wie De Melo niet kan tippen. En als hockeytalent mág ze niet eens onder de douche met Minke Booij."

- joyfull Tarantella Fado song from Amália Rodrigues
- hot & sexy Brazilian Samba track

Faatje 4 Ever - Go Go Go

No comments: